Rulouri Transparente Simple

 Conceput pentru a oferi o estetică ridicată și rezistență la condițiile meteorologice,  este cea mai buna solutie pentru spatii mari, in aer liber.  
 
            Rulou Transparent Simplu 


    Ruloul transparent simplu este un sistem vertical cu folie transparenta întărită cu țesătură mată de jur împrejur, potrivit pentru balcoane,terase și foișoare unul dintre cele mai solicitate sisteme de închideri, la un preț accesibil.
   Acest model poate fi utilizat pentru protecția ideală împotriva condițiilor  meteorologice  nefavorabile.
   Pe baza Foliei transparente creează o soluție practică cu multe modalități de utilizare ,cum ar fi transparență deplină,mai mult poate funcționa cu un sistem de mișcare automatizat care facilitează în continuare utilizatorul.
    Rularea foliei transparente se face pe un tambur, tensionarea  sistemului este asigurată de cârligele din partea de jos  în care se ancorează contragreutatea .

 

Odoo • Text and Image


Accesoriile folosite pentru asamblarea/montarea foliei transparente sunt din duraluminiu. 

Întăritura cu țesătură mată de jur împrejur in diverse culori fără niciun cost suplimentar. Nu necesită autorizație de construcție

  Contragreutate vopsita electrostatic .  
In partea inferioara rulourile transparente simple au o bara metalică vopsită electrostatica, cu sorț pentru a nu pătrunde apa și ancorare inferioară folosind cârlige pentru tensionare.  

Montaje realizate de compania noastră 

  Rulouri transparente simple

  Un sistem de protecție vertical, acesta este realizat dintr-un plastic transparent grosime de 0.8 mm – rezistent la Ploaie, Zăpadă sau Vânt Puternic.
  Intre sisteme se folosește arici cusut pe lateralele foliei transparente pentru etanșare sporita

  Se pot monta pe toate tipurile de construcții, fie ca vorbim de fixare pe perete, lemn sau structură metalică, rulourile transparente  sunt practice și ușor de instalat. Nu necesită autorizație de construcție sau avizul administrație /vecinilor.
  Acesta poate fi folosit atât pentru închiderea teraselor, a balconului sau a foișoarelor de grădină,  E aspectuos. E discret. E funcțional.

  E o opțiune de protecție accesibilă pentru orice spațiu!

    Principala caracteristica  a rulourilor transparente simple este acționarea rapida. Fiind acționat cu o manivela este o soluție rapida de închis terase oricând când vremea se înrăutățește, nu doar pe timpul iernii atunci când rulourile vor sta cel mai probabil întinse. Rularea foliei transparente se face pe un tambur, torsionarea sistemului este asigurata de cârligele din partea de jos  in care se ancorează contragreutatea.  Ruloul transparent simplu  este varianta simplificata și economica, nu poate retine căldura la fel de eficient ca și sistemul casetat  dar efectul de sera creat de transparenta plasticului ajuta la creșterea temperaturii și protejează eficient de vânt, ploaie și zăpada spatiile destinate
  Dimensiuni Maxime:
  Ruloul transparent simplu pentru închideri terase poate avea dimensiunea maxima de 4.7 m lungime cu 3.5 m înălțime, fiind o soluție pentru închideri terase, foișoare sau balcoane, cu suprafețe verticale mari.

   

   

   
   
  Garanția Sistemului

  Sistemul de Rulou Transparent simplu ,beneficiaza de o garantie de 3 ani 

  Folie transparenta tratata UV

      Contactați-ne în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Vom face tot posibilul să răspundem cât mai repede. 

       Un sistem retractabil vertical cu design unic confecționat din rulou cu folie transparenta  care protejează împotriva  tuturor condițiilor meteorologice. Sistem cu  rulou transparent pentru închidere terasă cu prelată P.V.C transparenta. Conceput pentru a oferi o estetică ridicată,  și rezistență la condițiile meteorologice,  este cea mai buna soluție pentru spatii mari, in aer liber.
      Ruloul transparent simplu  este varianta simplificata și  economica, nu poate retine căldura  la fel de eficient ca și  sistemul casetat  dar efectul de sera creat de transparenta plasticului ajuta la creșterea temperaturii, și   protejează  eficient de vânt , ploaie și   zăpada  spatiile destinate.
     Rulouri transparente pentru balcon se pot monta in diferite modele de balcoane.
     • Se fabrică pe dimensiuni .
     • Termen de execuție 4-5 zile.
     •  montaj extrem de simplu.
     • Folie cu grosime de o.8 mm.
     • Întăritură Din PVC ,diferite culori.
     • Actionare  manuala sau automatizata.
     • Protecție sporita împotriva zapezi.
     • Ștraifuri cu arici(scai) intre rulouri pentru etanșare mai buna.

     Garanția acestui sistem este de 3 ani

     Media de rezistenta a transparentei 4-5 ani in funcție de întreținere.

     Mecanisme capsulate pentru rezistenta ridicata      
      
     Odoo - Sample 1 for three columns

     Vă putem oferi și  posibilitatea de a confecționa în ruloul transparent simplu o ușă pentru animalul de companie.


      Odoo - Sample 2 for three columns

      Folia transparenta  rezistă la temperaturi scăzute pana la -20 grade.

     Odoo - Sample 3 for three columns

     Eliberează balconul complet 

     Pe timpul verii puteți elibera complet spațiul protejat.