Rulouri Transparente Casetate

Varianta casetată asigura etanșarea datorită casetei prevazuta cu perii de etanșare pe tavan cat și datorita ghidajelor laterale cu perii atat pe interior cat și pe exterior.

               Rulou Transparent Casetat

 
Ruloul transparent casetat  un sistem vertical de  aluminiu cu un design elegant, folosind folia transparenta pentru a proteja de toate condițiile meteorologice.
Conceput pentru  a oferi o adaptare ușoara,o estetica de vârf și rezistența la condițiile meteorologice, aceasta soluție este recomandată pentru spații exterioare mari sau pentru restaurante și zone de recreere.  Fiind retractabil  pe timpul verii puteți elibera complet spațiul protejat.
Culoarea standard a pofilelor din aluminiu  este Maro    (8017) fără taxe suplimentare,oferim posibilitatea selectării de către client orice culoare pentru vopsirea  ramelor  din aluminiu  în conformitate cu standardul de culori RAL,costul ar putea fi disponibil după comunicarea cu compania.

Dimensiunile maxime     pe care le poate avea ruloul transparent caseta sunt de  4.5 m lungime cu 3.25 m înălțime, dimensiuni ce pot fi utilizate pentru închideri de terase fără a afecta funcționarea corecta a foliei transparent e   .
Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

Forma rotunjita a casetei din aluminiu  unde  Folia Transparenta se rulează  în interiorul acesteia pe un tambur zincat.

Odoo - Sample 2 for three columns

Perie de etanșare pe profile și ghidaje pentru
 inchidere ermetică.

Odoo - Sample 3 for three columns

Ancoraje pentru blocarea și tensionarea foliei transparente.

Montaje finalizate de compania noastră  

Este ideal pentru cafenele, restaurante sau orice tip de spațiu exterior,  Copertina verticală cu cadru este un sistem de protecție vertical, realizat dintr-un plastic transparent gros de 0.8 mm, rezistent la ploaie, zăpadă sau vânt, care este încadrat într-o casetă de aluminiu in diferite culori

Confecționat din trei profile de aluminiu, cadrul dispune pe lateral, în interiorul ghidajelor, Peri duble ce asigură etanșeitate între spațiul de afară și cel interior. Astfel, acesta oferă o acoperire ideală și etanșarea materialului de acoperire, a mecanismului sau a motorului, garantând buna funcționare a construcției.
Se pot automatiza la cerere,cu telecomanda sau întrerupător

Garanția Produsului la sistemul de Rulou Transparent Casetat este de 3 ani

  Contactați-ne în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Vom face tot posibilul să răspundem cât mai repede.