Folie Transparentă cu Bride

 Varianta cea mai economică ca preț pentru închideri terase cu foișoare


         Folia Transparenta cu Bride


    Acest sistem este compus din Folia Transparenta termosudată cu banda mată de jur împrejur în  diverse culori la dimensiunea necesară cu capse ovale ce vin fixate cu bride rotative pe construcția existenta.

    Principala caracteristica   a Foliei Transparente cu Bride este că se poate executa în orice forma,   e ste folosit în general pe structuri din lemn,  acolo unde nu exista o forma dreaptă a construcției ce trebuie protejată, sau pentru dimensiuni mici deoarece prinderea de jur împrejur cu bride, elimina spatiile ce pot rămâne goale.                                
  Varianta cea mai economică ca preț,eficiență foarte bună la condițiile meteorologice
   nefavorabile.

  Și aceasta varianta cu folie transparenta  permite eliberarea spațiului protejat prin acționarea bridelor, și împachetarea foliei transparente în partea sus, unde se va prinde cu curelușe .


Odoo • Text and Image

Întăritură cu țesătură  mată de jur împrejur in diverse culori la   fel și pentru bridele  rotative,   fără niciun cost suplimentar.  


Usor de manevrat   Folia transparenta cu bride ,se manevrează manual eliberând total spațiul dorit.

In partea de sus se pride folia in  curelușe pe timp de vara,sau atunci când doriți sa aerisiți  spațiul închis.

 

Forme neregulate  acest sistem de folie transparenta se poate confecționa in diferite forme neregulate,dar in același timp sunt tot retractabile,eliberând spațiul atunci când  doriți.

 

.

Montaje finalizate de societatea noastră   

Panoul transparent cu folie detașabila, pe timp de vară sau atunci când se dorește eliberarea, se poate îndepărta sau rula în partea superioară și fixa în curelușe. Folia  transparenta cu bride se fixează în bridele montate pe stâlpi,laterale și în partea superioară. Rezistente la vânt și zăpadă. Folie transparenta cu bride are banda pentru întăritura in diferite culori ,

  Principala caracteristica  a plasticului transparent cu bride este ca se poate executa in orice forma , de jur împrejur se capsează inele ovale ce se vor bloca in bridele rotative. Este folosit in general pe structuri din lemn,  acolo unde nu exista o dreptunghiulari-tate a construcției ce trebuie protejata, sau pentru dimensiuni mici deoarece prinderea de jur împrejur cu bride, elimina spatiile ce pot rămâne goale.

Garanție sistemului de Folie Transparenta cu Capse și Bride este de 2 ani de zile ,

Grosimea Folie Transparente este de 0.8 mm Tratata UV

Contactați-ne  în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Vom face tot posibilul să răspundem cât mai repede.