Pergola în Falduri 


      Pergola în Falduri    este proiectată pentru a crea un spațiu nou,mobilă și funcțională, aceasta poate fi amplasată atât pe terasă, cât și în grădină, asigurând o protecție solară și protecție împotriva ploii.

     Principala caracteristica a acestui sistem este montarea ghidajelor și a sistemului pe sub o structura deja existenta. Au principalul rol de a umbri terasele, de a proteja de razele UV dar și de ploaie, apa ce se va aduna pe material se va scurge in laterale.

     Gama de materiale textile   folosite este diversificata, în diferite culori și modele, au un grad ridicat de protecție UV,rezistente la decolorare și murdărie.

     Acționarea este manuală,tot sistemul se va aduna în falduri în partea de jos.

     Odoo • Text and Image
     Odoo - Sample 1 for three columns

     Glisare cu role din silicon

     Pentru o acționare și glisare ușoara Pergola funcționează cu role din silicon prin ghidajele transversale.

     Odoo - Sample 3 for three columns     • Ghidaje Aluminiu 40 mm x 40 mm.
     • Traverse 38 mm x 18 mm.
     • Dimensiunile     maxime pe care le pot avea acesta Pergola este de 7 m  Lungime cu 7 m Proiecție.
     Odoo - Sample 2 for three columns


     Materiale impermeabile

     Materialele folosite la pergole ,sunt importate din italia  marca  Para Tempotest  ,materiale textile  rezistente  împotriva prafului, uleiurilor,apei, razelor UV,nu se decolorează odată cu trecerea timpului.

     Montaje finalizate de societatea noastră    

        Pergolele retractabile cu materialul in falduri  sunt create pentru terase cu structura deja existenta dar care  au un acoperiș transparent din policarbonat sau plexiglas.Se montează și culisează pe sub structura de lemn deja existenta.

           Principala caracteristica  a acestui sistem este montarea ghidajelor și a sistemului pe sub o structura deja existenta. Au principalul rol de a umbri terasele, de a proteja de razele UV dar și de ploaie, apa ce se va aduna pe material se va scurge in laterale.

        Actionarea  se face cu șnur, tot sistemul se va aduna in falduri in partea din spate.Materialul folosit este textil acrylic impermeabil. Gama de materiale textile  folosite este diversificata, in diferite culori și modele, au un grad ridicat de protecție ultra violeta FPU 40, 60 sau 80 in funcție de culoarea aleasa .

     Dimensiunile   maxime pe care le pot avea aceste pergole este  de 7 m lungime cu 7 m proiecție.

     Garanția Sistemului

     Garanția Pergolei in falduri este de 5 ani.

     Contactați-ne  în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Vom face tot posibilul să răspundem cât mai repede.