Pergola de Vară

Principala caracteristica  a acestui sistem este culisarea materialului de-a lungul ghidajelor atât pe orizontală cat și pe verticala           

         Pergola de Vara


 Pergola de Vară retractabilă cu structura din aluminiu și material rulabil, este practică și eficientă, ideală pentru o protecția solară a teraselor, potrivită și pentru locurile publice ale unităților comerciale, potrivită în situațiile care necesită acoperire de la soarele din față.
Principala caracteristica  a acestui sistem este culisarea materialului de-a lungul ghidajelor atât pe orizontala cat și pe verticală,ancorarea materialului ce-i da rezistența la vânt și structura de aluminiu cu stâlpi de susținere.
  Gama de materiale textile  folosite este diversificata, in diferite culori și modele, au un grad ridicat de protecție ultra violeta ,in funcție de culoarea aleasa și  sunt impermeabile.

Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

Structura este realizată cu,curbe de aluminiu, cu sectoare reglabile, care permit o posibilitate largă de înclinare.

Odoo - Sample 2 for three columns
Dimensiuni mari: Este o pergola robustă, versatilă și funcțională, ideală nu numai pentru protecția solară a teraselor și grădinilor, dar și potrivită pentru locuri publice și unități comerciale,poate fi realizata cu trei sau mai multe ghiduri și cu o singură foaie din material textil,este ideala pentru acoperiri mari: până la L.10000 mm.
Odoo - Sample 3 for three columns


  
 Materialele impermeabile  folosite la pergole ,sunt importate din italia  marca  Para Tempotest  ,materiale textile  rezistente  împotriva prafului, uleiurilor,apei, razelor UV,nu se decolorează odată cu trecerea timpului.

Montaje finalizate de societatea noastră  

Pergolele retractabile cu structura aluminiu și material rulabil  ,  sunt create pentru acoperirea teraselor de dimensiuni mari , a teraselor ce sunt orientate către apus sau răsărit sau pentru terase unde curenții de aer sunt puternici, fiind o alternativa de umbrire, rezistenta la vânt, fata de copertinele retractabile clasice, de aceea sunt numite și copertine cu ghidaje laterale.

      Principala caracteristica  a acestui sistem este culisarea materialului de-a lungul ghidajelor atat pe orizontala cat și pe verticala .Ancorarea materialului ce-i da rezistenta la vânt și structura de aluminiu cu stâlpi de susținere și contra vânturi.

Pergolele retractabile  cu material rulabil sunt pentru anotimpurile fără zăpadă, structura fiind din aluminiu, poate oferii și protecție pe verticala acolo unde terasa este orientata către răsărit sau apus, iar razele solare au un unghi ce poate pătrunde prin fata pergolei.

       Gama de materiale textile  folosite este diversificata, in diferite culori și modele, au un grad ridicat de protecție ultra violeta FPU 40, 60 sau 80 in funcție de culoarea aleasa și  sunt impermeabile, alege materialul pentru copertine retractabile.

Dimensiunile  la care pot ajunge pergolele retractabile cu material in rulabil sunt de 10 m lungime și 6 m proiecție cu stâlpi de susținere cu înălțimea de 3 m .

Pergola retractabila are o garanție de 5 ani.

  Contactați-ne în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Vom face tot posibilul să răspundem cât mai repede.