Marchize Retractabile

    Protecția de ploaie și soare a ferestrelor


Marchize Retractabile

Marchizele retractabile  sunt folosite la ferestrele sau intrările caselor,rolul acestui sistem marchize este de a proteja de razele solare, și de ploaie.
Principala caracteristică  a marchizelor retractabile montate la ferestre este că împiedică razele solare directe sa pătrundă în interior, dar lasă totuși lumina directa sa lumineze camera.
În comparație cu, copertinele retractabile ce protejează spațiul de sub ele, sistemele de marchize retractabile amplasate la ferestre, protejează de razele solare ce pot ajunge la fereastra și mai departe în interiorul camerei, astfel marchizele reduc temperaturile în interior și protejează de ploaia ce bate asupra ferestrelor sau în alte cazuri a intrărilor.
În cazul în care se dorește cat mai mult soare, aceste marchize retractabile se pot plia prin acționarea șnurului, eliberand în totalitate spațiul.

 

Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

 


Profile de aluminiu în care se prinde materialul textil, garnituri pe fiecare spița(profil), articulații în partea de jos a sistemului marchize, care ghidează închiderea/deschiderea marchizelor, și scripeți prin care culisează șnurul ce acționează marchizele.


Odoo - Sample 2 for three columns

Materialul textil folosit la marchize are factorul de protecție UV 40, 60 sau  80, în funcție de culoarea aleasă, reduce temperatura semnificativ și protejează de ploaie datorita tratării materialului cu teflon.

 

Odoo - Sample 3 for three columns
Rezistentă la zăpadă datorita formei semi-rotunde marchizele nu permit depunerea zăpezii ,totuși în timpul iernii o problemă ar fi țurțurii de gheața ce se formează la streașină, aceștia  pot rupe materialul sau chiar structura în cădere.

Principiul de funcționare  pentru marchize este simplu, se folosesc profile de aluminiu în care se prinde materialul textil, garnituri pe fiecare spița(profil), articulații în partea de jos a sistemului marchize,care ghidează închiderea/deschiderea marchizelor, și scripeți prin care culisează șnurul ce acționează marchizele.Î mpiedică razele solare directe sa pătrundă în interior,Garnitura de etanșare prezenta pe primul  profil. Î n comparație cu copertinele retractabile,ce protejează spațiul de sub ele, sistemele de marchize retractabile, amplasate la ferestre, protejează de razele solare ce pot ajunge la fereastra și mai departe în interiorul camerei, astfel marchizele reduc temperaturile în interior dar fără sa afecteze cantitatea de lumina ce pătrunde și protejează de ploaia ce bate asupra ferestrelor sau,în alte cazuri a intrărilor.În cazul în care se dorește cat mai mult soare, aceste marchize retractabile se pot plia prin acționarea șnurului, eliberând în totalitate spațiul.
Toate materialele folosite la confecționat copertine, marchize, corturi, pavilioane, umbrele sunt din import Italia
Prelata nu se decolorează odată cu trecerea timpului. Materialele textile ( prelatele textile ) impermeabile nu dezvolta microorganisme cum ar fi bacterii sau mucegai.
Datorita formei semi-rotunde marchizele nu permit depunerea zăpezii ,totuși in timpul iernii o problema ar fi țurțurii de gheata ce se formează la streașina,aceștia pot rupe materialul sau chiar structura in cădere.

            
             Garanția materialelor textile împotriva decolorării și al mucegaiului este de 5 ani. 
             
Materiale textile cu teflon pentru impermeabilitate.
material impermeabil, prelată impermeabilă, material textil corturi.
Termen de livrare in decurs de 7 – 10 zile

Contactați-ne  în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Vom face tot posibilul să răspundem cât mai repede.