Copertine Verticale

Umbrirea balcoanelor, Plus de intimitate,Protecție pe verticala

     
   
     Copertine Verticale     Copertina Verticala
  retractabilă   
se folosește pentru  balcoane sau terase și au rolul să protejeze balcoanele sau orice alt spațiu pe verticala de curenții de aer, praf, soare și ploaie,oferă un plus de intimitate chiar și în interiorul casei.

    Protecția UV,reducerea temperaturi cat și impermeabilitatea la ploaie este oferita de pânza textil-acrilică tratata cu teflon.

    Este  o copertină simplă și funcțională, potrivită pentru balcoane . Stilul simplu și rafinat, combinat cu un preț accesibil, fac din acest sistem unul dintre cele mai solicitate modele.
   La cerere, copertina poate fi echipată motor pentru o acționare electrică.Structura poate fi aplicată pe perete sau tavan.
 


Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

Complet retractabile

Datorita mecanismului de acționare,pe timp favorabil copertina verticala  retractabila poate fi ridicata  în doar câteva secunde.

Odoo - Sample 2 for three columns

Protecție UV

Materiale folosite la copertina retractabilă verticala este tratata UV,și impermeabilă.

Odoo - Sample 3 for three columns


Rezistente la vânt

Deoarece în partea de jos ,exista 2 cârlige pentru ancorare,sistemul devine rezistent la vânt  puternic ,indiferent de dimensiune.

Montaje realizate de societatea noastră  

  Copertinele verticale   se folosesc la balcoane sau terase și au rol sa protejeze balcoanele sau orice alt spațiu pe verticala de curenți de aer, praf, soare și ploaie,oferă un plus de intimitate chiar și în interiorul casei. Protecția UV,reducerea temperaturii cat și impermeabilitatea la ploaie este oferita de pânza textil-acrilică tratată cu teflon.

     Retractarea copertinelor verticale   se face prin acționarea tamburului de rulare a materialului, ghidarea rămâne doar pe baza contragreutăți din partea de jos a copertinei, tensionarea  în poziția deschis se face cu ajutorul cârligelor în care se ancorează contragreutatea, materialul copertinei se rulează pe un tambur cu acționare manuală cu manivela.

Garanția Produsului

Garanția Copertinei verticale este de 4 ani.

Materiale import Italia,protecție UV.


Contactați-ne în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Vom face tot posibilul să răspundem cât mai repede.