Copertine retractabile cu brate 

Umbrirea teraselor fără structură sau stalpi de susținere 

Copertine  Retractabile 

Copertinele retractabile cu brațe   sunt cele mai răspandite sisteme de umbrire pentru terase /balcoane   fără sa aibă nevoie de structuri fixe,stalpi de susținere sau alte structuri adiacente casei.  
Folosesc ca principiu de funcționare   brațe   retractabile cu arcuri în interior, ce-i permit atat elasticitatea copertinei în momentul retractării, cat și tensionarea materialului în momentul extinderii.Suporți ce susțin întreaga copertina sunt din oțel inoxidabil și pot fi montați atat pe perete cat și pe tavan, tamburul pe care se rulează materialul este zincat pentru a evita ruginirea și prin urmare pătarea cu rugină a materialului, mecanismul de acționare a copertinei poate fi atat manual cat și electric,cu întrerupător sau telecomanda.

Odoo • Text and Image

Respectăm termenele de execuție și montaj, indiferent de etapa proiectului și valoarea totală a comenzii. Ne deplasăm la locația Dumnevoastră, unde stabilim  măsurătorile finale, după care semnăm și contractul care vă oferă și  garanție .  

Proiectare Personalizată

Fiecare sistem este proiectat după dorințele clientului

Despre sistemul de Copertine Rectractabile

  Copertine retractabile cu brate  sunt cele mai răspandite sisteme de umbrire pentru terase  fără sa aibă nevoie de structuri fixe, stalpi de susținere sau alte structuri adiacente casei . Principalul rol  a copertinelor retractabile cu brate este de a reduce temperatura sub ele, de a proteja de razele solare(razele UV), iar datorita materialului textil folosit care este impermeabil, protejează la fel de bine și de ploaie. Folosesc ca principiu de funcționare  brate retractabile cu arcuri în interior,ce-i permit atat elasticitatea copertinei în momentul retractării, cat și tensionarea  materialului în momentul extinderii. Suporți ce susțin întreaga copertina sunt din oțel inoxidabil și pot fi montați atat pe perete cat și pe tavan, tamburul pe care se rulează materialul este zincat pentru a evita ruginirea și prin urmare pătarea cu rugina a materialului,mecanismul de acționare a copertinei poate fi manual sau electric,cu întrerupător sau telecomanda.

Garanție sistemului de Copertina retractabila cu brate este de 5 ani,

Materialele folosite sunt import  Italia marca Para Tempotest.


  Contactați-ne  în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Vom face tot posibilul să răspundem cât mai repede.