Odoo • Image and Text
  Copertina Balcon   Copertinele retractabile cu role pot fi folosite în special pentru a umbri balcoane cu arhitectura clasica, balcoanele la înălțimi mari,aceste sisteme fiind  proiectate sa fie simple și adaptabile balcoanelor de blocuri,dar cu același rol principal ca toate celelalte copertine retractabile și anume protecția solara, protecție împotriva ploii.
   Varianta cu role este un sistem economic,
 clasic  și simplificat dar cu o eficiența în orice anotimp al anului. Estetica copertinei nu se schimba la acest sistem, renunțând la brațele extensibile și folosind în schimb bare de ghidaj, rezultă o copertina economica cu același material textil-acrilic, calitativ, în diferite culori și modele, iar datorita înclinației cat mai verticale, aceste copertine retractabile pot proteja de soare indiferent de orientarea razelor solare fața de balcon.
   Principiul de funcționare  pentru sistemul de copertine cu role este dat de contragreutatea din fața, care în momentul deschiderii copertinei, întinde materialul, iar când e deschisa la maxim se ancorează în cârligele prezente pe articulația barelor de ghidaj oferind posibilitatea tensionări materialului, rezultatul fiind o copertina pentru balcon întinsă și rezistentă.


Odoo - Sample 1 for three columns

Role Glisare Din Teflon

Pentru o rezistenta ridicata în timp,copertinele retractabile cu role  folosesc role învelite în teflon ce glisează pe barele de ghidaj din aluminiu. Acest sistem e simplu și rezistent la vânt, dar totodată ușor de manevrat.
 
Odoo - Sample 2 for three columns

Ghidaje Din Aluminiu

Copertinele cu Role folosesc ghidaje pentru a întinde sau retracta materialul, ce-i conferă rezistentă ridicată la vânt , făcând acest sistem cea mai buna soluție de umbrire pentru balcoane la înălțime.

Odoo - Sample 3 for three columns


Cârlige  de ancorare integrate în sistem

Pentru a asigura rezistenta ridicata la vânt, sistemul se ancorează în partea de jos folosindu-vă de cârligele special create pentru tensionare, această ancorare inferioară se face la distanță de balustrada balconului, astfel chiar și cu copertina coborâta veți avea îndeajuns spațiu de aerisire.

  Copertinele retractabile cu role  pot fi folosite în special pentru a umbri balcoane cu arhitectura clasica, balcoanele la înălțimi mari, aceste sisteme fiind  proiectate să fie simple și adaptabile balcoanelor de blocuri,dar cu același rol principal ca toate celelalte copertine retractabile și anume protecția solara, protecție împotriva ploii.

Aceste copertine retractabile cu role pot fi folosite și în condițiile în care balconul se afla la înălțimi mari sau curenții de aer sunt puternici și imprevizibili și asta datorita prinderii sistemului atât în spatele copertinei cat și în fata sa ( pe balustrada de la balcon ).

      Varianta cu role este un sistem economic,  clasic  și simplificat dar cu o eficienta în orice anotimp al anului. Estetica copertinei nu se schimba la acest sistem, renunțând la bratele extensibile și folosind în schimb bare de ghidaj, rezulta o copertina economica cu același material textil-acrylic, calitativ, în diferite culori și modele, iar datorita înclinației cat mai verticale, aceste copertine retractabile pot proteja de soare indiferent de orientarea razelor solare fata de balcon.

Sistemul de copertina retractabila pentru balcon are o garanție de 4 ani.

Materiale impermeabile,cu protecție UV.

Contactați-ne  în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Vom face tot posibilul să răspundem cât mai repede.